Default Image

Months format

View all

Daha fazla göster

Benzer Konular

Article Navigation

Contact Us Form

404

Sorry, the page you were looking for in this blog does not exist. Back Home

Trabzon Pegasus İletişim Telefonu - 0850 302 54 93

Trabzon Pegasus telefon, 1990 yılından itibaren, sivil havacılık sektöründe hizmet veren ve sürekli büyüyen bir firmadır. Pegasus havayollarının, iç hat uçuşlarında, direkt uçuşlar düzenlediği illerden birisi de Trabzon’dur. 

Trabzon Pegasus iletişim numarası sorgulamasında, müşterileri birden fazla çağrı merkezi numarası ile karşılaşabiliyor. Bu numaralar, 0850 840 48 050850 302 54 93 gibi numaralardır. Pegasus tüm iletişim numaraları üzerinden Türkiye genelindeki müşterilerine hizmet veriyor. Günlük uçuşların yapıldığı yer sayısı sürekli artmakta ve tüm hizmet noktalarındaki müşterilerine daha iyi hizmetler iletişim merkezleri üzerinden verilmektedir. 

Pegasus Trabzon Havalimanı
Trabzon Havalimanı Pegasus
Trabzon Pegasus Havayolları Firması 

Havayolları İletişim Hattı

Trabzon Pegasus İletişim Bilgileri

Trabzon Pegasus Telefon (0850) 840 48 05
Trabzon Pegasus İletişim  (0850) 303 07 87
Trabzon Pegasus Çağrı Merkezi (0850) 840 48 05
Pegasus Trabzon, Türkiye’de uluslararası uçak seferleri düzenleyen, büyük firmalardan birisidir. Trabzon Pegasus iletişim hizmetleri ile tüm müşterilerini her türlü konuda bilgilendirmektedir. Güncel verilere göre Pegasus iç hat uçuşlarını 38 farklı havalimanına, dış hat uçuşlarını ise 71 farklı yurtdışı havalimanlarına yapıyor. 

Trabzon’dan İstanbul Sabiha Gökçen, Ankara Esenboğa, İzmir Adnan Menderes, Antalya, Adana Şakirpaşa havalimanlarına direkt uçuşlar yapıyor. 

Pegasus aktarmalı uçuşlarını İstanbul Sabiha Gökçen havalimanı üzerinden yaparak, tüm illere yolcu taşımaya çalışıyor. Yurtdışı uçuşlarında da birçok noktaya direkt uçuşlar yaparken, aktarmalı olarak uçuş hizmeti verdiği çok sayıda ülkede bulunmaktadır. 


Pegasus Trabzon Uçak Seferleri 

Trabzon havalimanına yapılan uçak seferleri ile insanlar, dünyaya açılabilmektedir. Pegasus uçak seferleri Trabzon’a her gün tarifeli olarak yapılıyor. Trabzon Pegasus iletişim hizmetleri 7/24 kesintisiz olarak verilmektedir. 

Pegasus Trabzon uçak seferlerinin saatleri, yapılacak olan seferlerde, gecikme ya da erteleme olup olmadığı, bilet fiyatları gibi tüm sorgulamalar, iletimi bilgileri üzerinden yapılabiliyor. Trabzon’da bulunanlar, Pegasus uçak seferleri için uçak bileti almak istediklerinde, havalimanına kadar gitmelerine gerek kalmamaktadır. İnsanlar, online site üzerinden ya da Pegasus iletişim merkezleri üzerinden bilet alma işlemlerini yapabiliyorlar. 

Pegasus'la Trabzon’a Gitmek 

Trabzon, Doğu Karadeniz bölgesinin en önemli şehirlerinden birisidir. Bölgesini coğrafi yapısından dolayı çok sayıda insan iş için İstanbul gibi batıda bulunan şehirlere göç etmiştir. 

Trabzon’a gitmek isteyenler, otobüsler ya da özel araçları ile saatlerce yol gitmek zorundadır. Pegasus havayolları ucuz uçak bileti seçenekleri sunarak, Trabzon’a gitmek isteyenleri, uçakları ile hızlı ve konforlu olarak taşımaya çalışıyor.  

Trabzon Pegasus iletişim numaralarını aradığınızda, günün hangi saatlerinde, hangi şehirlerden direkt uçuşların olduğunu öğrenebilirsiniz. Pegasus, özel havayolu şirketi olarak, iç hat uçuşlarında tüm müşterilerine her zaman en ekonomik fiyatlarla bilet satışı yapıyor. Trabzon’a gitmek isteyenler ya da Trabzon’dan diğer şehirlere gidecek olanlar, Pegasus tarifeli uçakları ile hem hızlı hem de daha ucuza yolculuk yapabiliyorlar. 

Pegasus Uçak Bileti Fiyatları
 

Trabzon Pegasus iletişim hatları üzerinden, uçak bileti fiyatları sorgulamalarını yapabilirsiniz. Havacılık sektöründe hizmet veren firma sayısının artması ve günlük olarak birden fazla sefer düzenlenmesi daha fazla kişinin uçak yolculuğu yapmasına neden olmuştur. 

Pegasus Trabzon, uçmanın kolay yolu sloganı ile vermeye çalıştığı hizmetlerinde her zaman uçak bileti fiyatlarını düşük tutmuştur. Trabzon yolculuğunu yapmak isteyenler, istedikleri zaman Pegasus’tan uçak biletini en ucuz fiyatlara alabiliyorlar. Uçak bileti fiyatlarının daha ucuz olması için uçuş tarihinden mümkün olduğu kadar erken satın almaya çalışmalısınız. 

Pegasus Trabzon Erken Rezervasyon İşlemlerinin Avantajları 

Pegasus firması, iç hat seferlerinde Trabzon dahil 38 farklı noktaya uçuşlar düzenliyor. Uçak biletlerinin ucuz ve uçuş nokta sayısının fazla olması, insanların ulaşım için uçak yolculuğunu tercih etmesine neden oluyor. Trabzon Pegasus iletişim numaraları sayesinde, erken rezervasyon yaparak, uçak biletinizi ucuza alabilirsiniz. 

Pegasus Trabzon uçuşlarında uçaklar her zaman tam dolu olduğu için erken rezervasyon yaparak, istediğiniz tarih ve saatte uçak bileti bulabilirsiniz. Rezervasyon yapmakta geciktiğinizde, uygun fiyatla Pegasus uçak biletlerinden faydalanamamış ve bilet bulamamış olabilirsiniz. Erken rezervasyon işlemleri bunlar gibi birçok avantaj sağlamaktadır. 


Trabzon Havalimanı Pegasus 

Trabzon Havalimanı, Türkiye’nin uluslararası hizmet veren havalimanlarından birisidir. 2008 yılında yapılan yeni terminal binaları ile kapasitesini genişletmiştir. Pegasus, Adana, İzmir, İstanbul, Ankara gibi birçok ilden Trabzon havalimanına direkt uçuşlar yapıyor. 

Trabzon şehir merkezi ile Havalimanı arasındaki mesafe 6 km’dir. Trabzon Pegasus iletişim hizmetleri sayesinde, şehir merkezinden havalimanına nasıl gidileceğini öğrenebilirsiniz. Trabzon havalimanında bulunan Pegasus bürosundan tüm bilet işlemlerinizi yapabiliyorsunuz. Şehir merkezine en yakın olan havalimanlarından birisi olduğu için ulaşım seçenekleri daha çoktur. 

Trabzon Havalimanına Ulaşım 

Pegasus uçakları ile Trabzon Havalimanına iniş yapan tüm yolcular, şehir merkezine ulaşım için daha çok toplu taşıma araçlarını tercih etmektedir. Trabzon Pegasus iletişim merkezleri havalimanına gelen tüm yolcuları, ulaşım konusunda bilgilendirmekte ve yönlendirmektedir. 

Trabzon havalimanından, şehir merkezine, Havaş otobüsleri, belediye otobüsleri ve minibüsler ile ulaşımlar sağlanmaktadır. Havalimanı önündeki minibüslere binildiğinde, Trabzon şehir merkezi meydanına kadar kısa sürede ulaşılabilmektedir. Şehir merkezine 6 km mesafede bulunduğu için tüm ulaşımlar hızlı yapılabilmektedir. 


Otobüsler İle Ulaşım
 

Trabzon Pegasus iletişim bilgilerini kullanarak, müşteri hizmetlerine ulaşanlar, Pegasus hizmetleri hakkındaki bilgilere ulaşabiliyorlar. Trabzon havalimanından otobüs ile şehir merkezine ve Trabzon ilçelerine ulaşım yapılabiliyor. 

Pegasus ile Trabzon’a gelenler, havalimanından çıktıktan sonra, sahil yolu üzerindeki otobüs duraklarından gidecekleri yöne giden otobüse binebiliyorlar. Otobüs severleri çoğu zaman sabah saat 06:00’da başlamaktadır. Gidilecek olan yöne göre otobüslerin sefer saatleri değişmektedir. 

Toplu taşıma hizmeti olarak Havaş otobüsleri de yolcu taşıma hizmeti veriyor. Havaş otobüsleri, Trabzon içine yolcu taşırken, aynı zamanda Rize, Hopa, Ardeşen, Of gibi bölgelere de düzenli seferleri ile yolcu taşıyor. 


Pegasuz İletişim Hizmetleri 

Trabzon Pegasus iletişim hizmetleri için 0850 840 48 05 numaralı hat kullanılmaktadır. Pegasus Trabzon’daki müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için iletişim numaraları üzerinden 7/24 hizmet veriyor. Trabzon Havalimanından Pegasus ile farklı noktalara gitmek isteyenler, uçak bileti almak istediklerinde, iletişim hizmetlerinden yardım alabiliyorlar. 

İletişim numaralarını arayanlar, sefer tarihlerini ve saatlerini öğrendikten sonra, güvenli bir şekilde uçak bileti alma işlemlerini yapabiliyorlar. Pegasus tüm iletişim hizmetlerinde, alanında uzman elemanlar kullanarak, uçak bileti satın alma, bilet işlemleri ve diğer hizmetler hakkında her zaman doğru bilgilendirmeler yapıyor. 


Uçak Bileti Check-in İşlemleri 

Pegasus uçuşlarınızda, koltuk seçimi yapabilmek için online check-in işlemlerinizi uçuş saatinden 72 saat önce yapmaya başlayabiliyorsunuz. Uçak bileti check-in işlemlerini online olarak yapacak olanlar son 40 dakikaya kadar işlemlerini yapabiliyorlar. 

Trabzon havalimanından uçağa binecek olanlar, check-in işlemlerini havalimanında yapabiliyorlar. Pegasus müşteri temsilcileri, check-in işlemlerinde yardımcı oluyor ve işlemlerin hızlı yapılmasını sağlıyorlar. Trabzon’dan pegasus içi iç hat uçuşu yapacaksanız, kalkış saatinden 30 dakika öncesinde işlemlerinizi bitirmiş olmalısınız. 

Dış hat uçuşları yapacak olanlar ise en az 45 dakika öncesinde check-in ve diğer işlemlerini tamamlamış olmalıdır. 


Pegasus Bilet Sınıfı ve Bagaj Hakkı 

Pegasus havayolları, bilet satışlarında, müşterilerine, eko, standart ve business bilet sınıfı seçenekleri sunuyor. Her sınıf için bilet fiyatları farklı olduğu için, alınan bilete göre her yolcuya verilen bagaj hakkı farklı olacaktır. 

Pegasus iç hat uçuşlarında yolcu başına, 15 – 20 – 25 kg gibi bilete göre bagaj bulundurma hakkı kullandırılıyor. Her yolcunun kargo bagajı dışında el bagajı hakkı da vardır. İç hat uçuşlarında, bazı biletlere sadece el bagajı bulundurma hakkı veriliyor. 

Yorum Gönder