Default Image

Months format

View all

Daha fazla göster

Benzer Konular

Article Navigation

Contact Us Form

404

Sorry, the page you were looking for in this blog does not exist. Back Home

Dalaman Pegasus İletişim Telefonu - 0850 302 54 93

Dalaman Pegasus İletişim
Dalaman Pegasus Telefon
Dalaman Pegasus Telefon : 0850 302 54 93

Dalaman, Muğla’ya bağlı turistik bir ilçedir. Marmaris ve Fethiye gibi turizm konusunda dünya tarafından tanınan bölgeler arasında yer aldığı için burada bulunan havalimanına günlük uçak sefer sayısı oldukça fazla olmaktadır. 

Makale Başlıkları;

Pegasus, tatil seç enekleri için Fethiye ya da Marmaris bölgeleri için yapanları, Dalaman Havalimanına taşıyor. Dalaman Pegasus iletişim telefon numarasının, 0850 303 07 87 olduğu gösteriliyor. Pegasus yetkili acente firması olan Turizm Seyahat Acentesi, Pegasus yolcularına 0850 302 54 93 çağrı merkezi numarası üzerinden hizmet veriyor. Pegasus uluslararası hizmet verdiği için yurtiçinden olduğu gibi yurtdışından da çok sayıda yolcuyu Dalaman’a taşıyor.

Pegasus Şubesi Telefon Numarası
Dalaman Pegasus 0850 840 48 05
Pegasus Bilet Telefon (0850) 302 54 93
Pegasus Bilet Hattı (0850) 840 48 31
İstanbul Pegasus (0216) 456 97 11
Şanlıurfa Pegasus (0414) 988 01 61
Ankara Pegasus (0312) 988 14 52
Muğla Pegasus (0252) 988 01 66
Antalya Pegasus (0242) 988 01 66
Gaziantep Pegasus (0342) 988 01 61
İzmir Pegasus (0232) 988 10 17
Dalaman Pegasus İletişim
Dalaman Pegasus İletişim

Dalaman Pegasus Hava Taşımacılığı A. Ş

Pegasus Dalaman, ülkemizin özel havacılık firmalarından birisi olarak tüm hizmetlerini T. C. Yasalarına uygun olarak sunuyor. Uluslararası hizmetleri ile birlikte iç hat uçuşları da gerçekleştiriyor. Dünya genelinde toplam 112 farklı noktaya seferler düzenliyor. Dalaman Pegasus iletişim büroları, uçak bileti satışı yaparak insanları dünyanın farklı yerlerine taşıyorlar. 

Havacılık sektöründe başarılı olabilmek için en iyi uçakları kullanmaya çalışıyor. İç hat uçuşlarında, havalimanlarının pist yapılarına göre farklı yolcu kapasiteli ve yaş ortalamaları 5 olan uçakları kullanıyor. Dalaman Havalimanından yaptığı uçuşlarında, tatillerini, Fethiye, Göcek, Marmaris, Dalaman bölgesinde yapanları istedikleri yerlere taşıyor.

Pegasus Dalaman Telefon
Dalaman Pegasus Telefon
Pegasus Dalaman Uçak Seferleri

Pegasus, Dalaman seferlerini, tarifeli olarak gerçekleştiriyor. Direk uçuşlarını, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanına ve Ankara Esenboğa Havalimanına yapıyor. Türkiye’nin farklı yerlerinde yaşayanlar, Dalaman’a tatil için gelmek istediklerinde, Pegasus aktarmalı seferlerinden faydalanabiliyorlar.

 Dalaman Pegasus iletişim numarası olan 0850 303 07 87 hattını kullananlar, günlük yapılan tüm seferler ve bu seferler için belirlenen uçak bileti ücretleri hakkında bilgi alabiliyor.

Pegasus Ekonomik Uçak Bileti Seçenekleri

Uçmanın kolay yolu, sloganı ile hizmetlerini sürdüren Pegasus firması, tüm uçuşlarında, ekonomik seçenekler sunuyor. Dalaman Pegasus iletişim merkezlerini ziyaret edenler ya da telefonla arayanlar, seyahat yapacakları tarihe göre en ekonomik uçak bileti fiyatlarının Pegasus uçuşları için belirlendiğini öğrenebiliyorlar. 

Pegasus sistemleri üzerinden uçak bileti satın almak isteyenler, ekonomi sınıfı seçeneğini kullanarak, uçuş tarihlerine göre sunulan en uygun bileti fiyatları üzerinden işlem yapabiliyorlar. Dalaman’dan yurtdışına gitmek isteyenler, Pegasus tarifeli uçuşları ile seyahatlerini her zaman daha uygun fiyatlara yapabiliyorlar. Tatil için gelenler, Pegasus gidiş – dönüş bilet seçeneğini kullandıklarında, daha hesaplı uçak bileti almış oluyorlar.

Pegasus Dalaman Şubesi
Pegasus Dalaman Şubesi
Pegasus Dalaman Şubeleri

Dalaman Pegasus şubesi, turistik bölge olduğu için yaz aylarındaki nüfusu çok fazla artmaktadır. Kısa sürelide olsa Dalaman ve çevresindeki bölgelerde bulunanların uçak bileti işlemlerini rahatlıkla yapabilmeleri için Dalaman Pegasus iletişim merkezlerini oluşturulmuştur. Dalaman Pegasus şubeleri, Dalaman havalimanında bulunmaktadır. 

Pegasus adına hizmet veren acente firması, şehir merkezindeki şubeleri ile tüm Pegasus yolcularına talep ettikleri hizmetleri veriyorlar. Günümüzde, gelişen teknolojiyi kullanan Pegasus, müşterilerine, şubelere gelmeden de işlem yapma seçenekleri sunuyor. Pegasus Çağrı merkezi numaralarını arayan müşterilerine, bilet satın alma ve bilet değiştirme işlemleri dahil tüm hizmet türlerini güvenli olarak sunuyor.

Dalaman Pegasus Şubesi
Dalaman Pegasus Şubesi
Seyahatinizi Ucuza Yapın

Dalaman tatili dönüşü, yapacağınız seyahatinizi daha ucuza getirebilirsiniz. Pegasus, erken rezervasyon seçenekleri, uçak biletlerinin daha ucuza alınmasını sağlıyor. Dalaman Pegasus iletişim numarasını aradığınızda, uçuş tarihinizi belirttiğinizde, en ucuz bilet seçenekleri sizlere sunulacaktır. 

Seyahat tarihlerinizi belirlediğinizde, Pegasus uçakları için bilet rezervasyonlarınızı hemen yaptırmalısınız. Uçuş tarihiniz yaklaştıkça, bilet fiyatları kademeli olarak artmaya başlayacaktır. Mümkün olduğu kadar ucuza uçak bileti alabilmek için Pegasus erken rezervasyon avantajlarından ya da indirimli bilet kampanyalarından faydalanmalısınız. 

Dalaman Pegasus’a yapacağınız yolculuklar için bilet rezervasyonu yaparken, birlikte otel rezervasyonu işlemlerini de yapabiliyorsunuz.

Pegasus Dalaman Telefon
Pegasus Dalaman Telefon
Dalaman Havalimanı Pegasus

Dalaman sınırları içerisinde yer alan havalimanı, şehir merkezine 6 km uzaklıkta bulunmaktadır. Muğla ili sınırları içerisinde yer alan iki uluslararası havalimanından birisi olan Dalaman Havalimanına Pegasus, iç ve dış hat uçuşları gerçekleştiriyor. 

Dalaman Pegasus iletişim bürosu, havalimanında tüm müşterilerine bilgilendirme ve bilet satış hizmeti veriyor. Muğla’nın uluslararası havalimanları, Milas – Bodrum Havalimanı ve Dalaman Havalimanıdır. 

Yaz döneminde, dünyanın her yerinden milyonlarca turist havalimanları sayesinde bu bölgeye daha rahat gelebilmektedir. Dalaman Havalimanından kalkış yapan Pegasus firmasına ait uçaklar, iç hatlarda direk uçuşlarını İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanına yapıyor.

Dalaman Havalimanı'na Ulaşım
Dalaman Havalimanı'na Ulaşım
Dalaman Havalimanından Ulaşım

Dalaman Havalimanı Pegasus, Dalaman şehir merkezine 6 km, Göcek’e 24 km, Fethiye’ye 50 km, Marmaris’e 89 km mesafede bulunmaktadır. Pegasus uçak bileti alarak Dalaman Havalimanına iniş yapanlar, Dalaman Pegasus iletişim numaralarını istedikleri zaman arayarak, havalimanından gidecekleri yer ulaşım seçenekleri hakkında bilgi alabilirler. 

Dalaman Havalimanı, 2006 yılındaki yenilemeler ile kapasitesini artırmış ve daha fazla yolcu ağırlamaya başlamıştır. Gelen yolcuların, gidecekleri yerlere ulaşımlarını, Havaş, Muttaş otobüsleri, otel özel araçları, taksi ya da kiralık araç seçenekleri ile sağlıyor.

Dalaman Yakınındaki Tatil Yerleri

Dalaman Pegasus iletişim numaralarını aradığınızda, tatilinizi geçireceğiniz ile Dalaman Havalimanı arasındaki uzaklık bilgisini ve ulaşım seçeneklerini öğrenebiliyorsunuz. Dalaman Havalimanına iniş yapan Pegasus yolcuları, havalimanında çıkış yaptıktan sonra, Sarıgerme bölgesine 15 dakika, Göcek’e 20 dakika, Köyceğiz’e 35 dakika, Fethiye’ye 45 dakikada gidebileceklerdir. 

Diğer yakın tatil bölgeleri olan, Akyaka 55 dakika, Ölüdeniz 60 dakikada gidilebiliyor. Uzak olan tatil yerlerinden Marmaris 70 dakika, Datça 120 dakika, Kalkan ise 140 dakika mesafede bulunmaktadır. Pegasus tarifeli uçuşları ile tatillerini burada geçirmek isteyenler Dalaman Havalimanına iniş yapıyorlar.

Muttaş Otobüsleri Dalaman
Muttaş Otobüsleri Dalaman
Muttaş Otobüsleri

Dalaman Pegasus iletişim büroları ulaşım seçenekleri hakkında bilgilendirme yapıyor ve ucuz toplu taşıma aracı olarak Muttaş otobüsleri hakkında bilgi veriliyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma otobüsleri olan Muttaş otobüsleri, Dalaman Havalimanı ile Fethiye ve Marmaris ilçe merkezlerine ring seferleri düzenliyor. 

Dalaman havalimanı iç hatlar terminalinde bulunan duraktan kalış yapmakta ve Fethiye otogarına kadar gitmektedir. Muttaş otobüs seferleri daha çok Pegasus iç hat uçaklarının iniş saatlerine göre ayarlanmaya çalışılıyor. Uçaktan inen ve havalimanından çıkış yapan yolcular, terminal çıkışındaki durakta otobüse binerek ulaşımlarını yapabiliyorlar.

Uçak Bileti İle Birlikte Otel Rezervasyonu

İnsanlar, yaz aylarında yapacakları tatilleri için mümkün olduğu kadar ekonomik fiyat seçeneklerinden faydalanmak isterler. Dalaman seferleri bulunan Pegasus firması, uçak bileti işlemlerini yapan müşterilerine, uçak bileti + otel rezervasyon hizmetlerini birlikte sunabiliyor. 

Türkiye’nin farklı illerinde bulunanlar, Dalaman, Fethiye, Marmaris, Göcek, Köyceğiz gibi bölgelerde bulunan otellerde tatil yapmak isteyenler, Pegasus havayollarından uçak bileti alırken, seçtikleri oteller içinde rezervasyon yapabiliyorlar. Pegasus özel kampanyaları ile müşterilerini her zaman indirimli fiyat seçenekleri ile ödüllendiriyor. Pegasus, resmi internet sitesi flypgs.com üzerinden işlem yapanlara, tatil bölgelerindeki rezervasyon yapma seçeneği sunduğu oteller hakkında bilgi veriyor.

Pegasus Dalaman
Pegasus Dalaman
Pegasus Dalaman’a Ulaşmak

Dalaman’da uçak bileti almak için Pegasus’a ulaşmak isteyenler, 0850 303 07 87 telefon numarasını arayabiliyorlar. Pegasus müşteri hizmetlerine 7/24 ulaşabiliyorsunuz. Dalaman’da buluna acente şubeleri kendilerine ulaşan tüm müşterilerine Pegasus hizmetlerini sunuyorlar. 

Pegasus hizmetlerine ulaşmak isteyenler, online sitesini, müşteri hizmetleri numaralarını ve Dalaman iletişim numaralarını 7/24 arayarak ulaşabiliyorlar. www.flypgs.com sitesini ziyaret ettiğinizde, yapmak istediğiniz işlemler bölümüne ve Pegasus’un tüm hizmet noktalarının iletişim numaralarına ulaşabiliyorsunuz.

 Pegasus’a ulaşmak dünyanın her yerinen bir telefon kadar kolaydır.

Yorum Gönder