Default Image

Months format

View all

Daha fazla göster

Benzer Konular

Article Navigation

Contact Us Form

404

Sorry, the page you were looking for in this blog does not exist. Back Home

Pegasus Ücretsiz Müşteri Hizmetleri Telefonu

Pegasus iletişim; tam adı Pegasus Havayolları, Türkiye'nin en büyük low-cost havayolu firmasıdır. Merkezi İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bulunmaktadır. Türkiye ve Dünya'nın birçok noktasına yapmış olduğu düşük maliyetli havayolu firması Pegasus Telefonu; uçuşlarının birçoğunu Sabiha Gökçen'den direkt olarak gerçekleştirmektedir.


Pegasus Havayolları Low-Cost Havayolu Mu ?

Pegasus Havayolları Türkiye ve Dünya'da low-cost havayolu modelini uygulayan ender ve en başarılı havayolu firmalarından bir tanesidir. Low-cost havayolu: düşük bütçeli havayolu anlamına gelmektedir.

Makale Başlıkları ;

Düşük Bütçeli Havayolu Nedir ?

Düşük bütçeli havayolu firmalarının bilet fiyatları, diğer havayolu fiyatlarına oranla daha düşüktür. Bu düşük olmasının belli başlı sebepleri bulunmaktadır. Örnek vermek gerekirse, Türk Hava Yolları'ndan satın alınan biletlerin bazılarında, koltuk seçimi ve uçak içi ikramlar ücretsiz olarak sunulmasına rağmen Pegasus Havayolları'nda bu hizmetler ekstra ücrete tabiidir. 

Ekstra ücrete tabii olmasının sebebi, THY; koltuk ve yemek ikramını bilet satışı yaparken hepsi dahil bir fiyatla satışını yaparken, Pegasus İletişim; bu hizmetlerden yararlanmak istemeyen ve fiyatın daha uygun olmasını isteyen misafirlere alternatif sunmaktadır.

Son dönemlerde birçok havayolu firması, low-cost havayolu modelini uygulamaya başlamıştır.

Sabiha Gökçen Pegasus Telefon
Sabiha Gökçen Pegasus İletişim

Sabiha Gökçen Havaimanı Pegasus

Sabiha Gökçen Havalimanı; IATA kodu SAW ile tüm Türkiye ve Dünya'nın her yerinden seferler kabul etmektedir. İstanbul Anadolu Yakası'nda bulunan Sabiha Gökçen Havalimanı; Türkiye'nin en büyük havalimanlarından bir tanesidir. Pegasus telefon, uçuşlarının çok büyük bir bölümünü İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan gerçekleştirmektedir.

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki Pegasus satış ofisinin telefon numarası 0216 456 97 11'dir. Türkiye ve Dünya'nın her yerinden ücretsiz olarak arayabileceğiniz Sabiha Gökçen Pegasus telefon numarası ile yurtiçi ve yurtdışı uçak bileti satın alabilirsiniz. Daha önce satın almış olduğunuz Pegasus biletlerinizde Sabiha Gökçen Pegasus'u arayarak değişim de talep edebilirsiniz.
İstanbul Havalimanı Pegasus iletişim
İstanbul Havalimanı Pegasus Telefon

Pegasus İstanbul Havalimanı Telefonu

İstanbul Havalimanı; yüz ölçümü olarak Türkiye'nin ve Dünya'nın en büyük havalimanları arasında yer almaktadır. Dünya'nın en işlek ve en modern havalimanları arasında ilk üçte yer alan İstanbul Havalimanı Pegasus, Avrupa'nın 3. Dünya'nın ise ilk 10 havalimanı arasındadır.

İstanbul Havalimanı Pegasus ofisi, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yer almaktadır. Tüm fazları tamamlandığında 76 Kilometrekarelik devasa yüz ölçümüne rağmen, kusursuz yolcu deneyimi ve uçuş performansı ile açıldığı günden itibaren birçok ödül almıştır. İstanbul Havalimanı Pegasus ofisi telefon numarası ise 0212 988 15 39'dur.

Sabiha Gökçen Pegasus'a Ulaşım

Pegasus Sabiha Gökçen iletişim hattına ulaşmak için, birçok toplu ulaşım araçları mevcuttur. 

Pegasus Müşteri Hizmetleri
Pegasus Müşteri Hizmetleri
Pegasus Müşteri Hizmetleri

Pegasus müşteri hizmetleri 0888 228 12 12'dir. Bu numaranın özelliği; sadece Türkiye'den aranabiliyor ve dakikasına belli bir ücret ödemeniz gerekiyor olmasıdır. 

Türkiye'den Pegasus iletişim'e ulaşmak için alternatif olarak 0850 840 48 05'li ücretsiz müşteri hizmetlerimizi de arayabilirsiniz. Pegasus Müşteri Hizmetleri'ni aramanın dakikası operatörünüz tarafından 1,5 TL olarak ekstra faturanıza yansıtılacaktır. 

Pegasus Ücretsiz İletişim
Pegasus Ücretsiz İletişim
Pegasus Ücretsiz Müşteri Hizmetleri

Pegasus ücretsiz müşteri hizmetleri 0850 250 67 77'dir. Bu numaranın özelliği ise, Türkiye ve Dünya'nın her yerinden ücretsiz olarak ulaşabiliyor olmanızdır. 

Diğer 888'li numaraya oranla daha yoğun olmasından dolayı birçok misafir ulaşmakta zorluk çekmektedir. Bunun yerine 0850 840 48 05 numaralı Pegasus bilet hattı'mızı arayabilirsiniz.

İstanbul Pegasus İletişim

Pegasus'un İstanbul şubesinin telefon numarası 0216 456 03 83'dür. Türkiye ve Dünya'nın her yerinden İstanbul Pegasus iletişim'i arayan misafirler, kredi kartı veya ATM kartı ile uçak biletlerini kolayca satın alabilirler.

Pegasus İstanbul İletişim hattı ile şunları yapabilirsiniz;

  • Pegasus iç hat uçak bileti satın almak
  • Pegasus dış hat uçak bileti satın almak
  • Pegasus bilet değişikliği
  • Pegasus bilet iptali
  • Pegasus çocuk bileti kesimi
  • Pegasus iç veya dış hat uçak bileti açığa alımı

İzmir Pegasus İletişim
İzmir Pegasus İletişim
İzmir Pegasus Telefonu

Pegasus Havayolları'nın büyük bir bölümü İstanbul Sabiha Gökçen'den yapılmasına rağmen, dış hat uçuşlarının bazılarını da İzmir Adnan Menderes Havalimanı'ndan gerçekleştirmektedir. 

İzmir'de bulunan Pegasus ofisi telefon numarası ise 0232 988 10 17'dir. İzmir Pegasus satış ofisi ile daha önce satın aldığınız uçak biletlerinizde tarih ve yön değişikliğinin yanı sıra, sıfırdan uçak bileti satın alımı da yapabilirsiniz.

Lefkoşa Pegasus Telefon

Lefkoşa'dan Pegasus telefon numarasını aramak isteyen misafirler 0850 303 07 87 numaralı ücretsiz çağrı merkezimizi arayabilirler. 

Pegasus Telefon Numarası
Pegasus Telefon Numarası
Pegasus Telefon Numarası

Pegasus'un telefon numarası 0888 228 12 12'dir. Yurtiçinden aranabilen bu telefon numarası ile uçak bileti satın alabilir, daha önce satın aldığınız uçak biletlerinizde tarih ve yön değişikliğinizi yapabilirsiniz. Ücretsiz müşteri hizmetlerimizi aramak isteyen misafirler ise 0850 302 54 93 numaralı telefon numaramızı arayabilirler.

Telefonla Pegasus Bilet Almak

Telefonla Pegasus uçak bileti satın almak isteyen misafirler 0850 302 54 93 numaralı Pegasus Bilet Hattı'mızı arayabilirler. Yurtiçi ve Yurtdışı bütün operatörlerden ücretsiz olarak aranabilen Pegasus bilet telefon numaramızla kredi kartınızla kolayca uçak biletinizi satın alabilirsiniz. Satın aldığınız uçak biletleriniz, ücretsiz olarak SMS ve Mail olarak tarafınıza gönderilmektedir.

Pegasus Bilet Değişikliği

Pegasus bilet değişikliği yapmak isteyen misafirlerimiz ise 0850 840 48 05 numaralı bilet değişim hattımızı da arayabilirler. Pegasus bilet erteleme işleminden doğacak olarak fiyat farklarını da yine aynı şekilde kredi kartı veya ATM kartı ile kolayca ödeme yaparak değişikliklerini gerçekleştirebilirler.

1 Yorumlar

  1. Pegasus'dan uçak bileti satın almak için sisteme giriş yapıyorum. Her seferinde bilet fiyatı yükseldi diyor. Arkadaşım siz biletin fiyatını özellikle mi yükseldiyorsunuz her seferinde anlamıyorum ki.

    Arkadaşa rica ettim benim yerime bilet alabilir misin diye, onda da aynı sorun var.

    YanıtlaSil