Default Image

Months format

View all

Daha fazla göster

Benzer Konular

Article Navigation

Contact Us Form

404

Sorry, the page you were looking for in this blog does not exist. Back Home

Adana Pegasus İletişim 0850 302 54 93

Adana Pegasus İletişim 0850 302 54 93

Adana, Türkiye’nin en büyük illeri arasında yer almakta ve Akdeniz bölgesinde önemli bir konumda bulunmaktadır. Sahil kenti ve tarımın merkezi sayılan yerlerden biri olması, yılın her dönemi binlerce kişisinin ziyaret etmesine neden oluyor. 

Pegasus İletişim Logo
Pegasus İletişim Bilgileri
Pegasus İletişim :  (0850) 303 07 87
Pegasus Bilet Telefon : (0850) 302 54 93
Pegasus Bilet Hattı :0850 840 48 31
Pegasus Mail Adresi :info@flypgs.com

Pegasus Havayollarının yurtiçinde uçuş seferi düzenlediği 33 ilden birisidir. Adana Pegasus iletişim numarası 0850 303 07 87 ücretsiz iletişim hattıdır. Adana’da bulunanlar ya da Türkiye’nin her yerinden Pegasus havayollarına ulaşmak isteyenler bu numarayı arayabiliyorlar.

Adana Pegasus Havayolları

Pegasus havayolları şirketi, havacılık sektöründe 2005 yılından sonra uluslararası hizmet vermeye başlamıştır. Günümüzde aktif olarak, iç hat uçuşu olarak 33 noktaya, dış hat olarak 69 noktaya düzenli uçuşlar yapıyor. Kaliteli hizmetlerini sürekli artırdığı için filosunda bulunan uçak sayısını sürekli artırmaktadır. 


Türkiye’de hizmet veren en iyi havacılık firmalarından birisidir ve ucuz bilet seçenekleri ile milyonlarca kişiyi taşımaktadır. Adana Pegasus iletişim numaraları üzerinden verdiği hizmetler ile Adana Şakirpaşa Havalimanından hem yurtdışı hem de yurtiçi uçuşlar planlıyor. 

Bilet fiyatlarının ekonomik oluşu, yurt içerisinde birçok kişinin Adana’ya ve Adana’dan diğer şehirlere Pegasus uçakları ile yolculuk yapmasını sağlıyor.

Pegasus Adana Seferleri

Pegasus havayolları, Adana Şakirpaşa Havalimanından yaptığı yurt içi seferlerinde, Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya gibi şehirlere direkt uçuşlar yapıyor. Adana Pegasus iletişim birimlerinden aldığınız biletler ile Adana’dan Türkiye’deki diğer şehirlere de İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı üzerinden aktarmalı uçuşlar yapabiliyorsunuz. 

Pegasus müşteri hizmetleri, online sitesi ya da acente firmalarla iletişim kurarak, Adana’dan ya da Adana’ya yapılacak olan günlük seferler hakkında bilgi alabiliyorsunuz. Direkt uçuş yapılan illere uçak ile seyahat ortalama 1,5 saat sürdüğü ve Pegasus bilet fiyatları çok uygun olduğu için insanlar uçak seyahatini tercih etmeye başlamıştır.

Adana’ya Nasıl Gidilir?

Adana, ülkemizde, tarım sektöründeki önemli bölgelerden birisidir. Akdeniz kenarında bulunması sanayisinin gelişmesine ve deniz ticaretinde önemli bir yere sahip olmasını sağlıyor. Bunun için Adana’ya ticaret için ya da turistik gezi için gitmek isteyen çok kişi vardır. Adana’ya gitmek isteyenler, Pegasus havayollarından uçak bileti alarak rahatlıkla gidebilirler.

Adana Pegasus iletişim hizmetleri için 0850 303 07 87 numarasını aradığınızda, uçak bileti satın alma işlemlerinizi yapabiliyorsunuz. Pegasus firması, Trabzon, Antalya, İzmir, İstanbul, Ankara gibi birçok illerdeki havalimanlarından Adana Şakirpaşa havalimanına direkt uçuşlar yapıyor. Bu hizmetleri ile insanların seyahatlerini, kısa süre içerisinde hızlı ve ekonomik fiyatlarla yapmasını sağlıyor. Adana’ya Pegasus uçakları ile gidebilirsiniz.

Adana Pegasus Ekonomik Uçak Bileti

Pegasus havayolları firması, hava taşımacılığı sektöründe, giderek büyüyen bir firmadır. Avrupa genelinde kendisinden söz ettiren bir firma konumuna gelmiştir. Filosundaki uçak sayısı 83’den fazladır. Adana Pegasus iletişim merkezleri ile yapılacak olan görüşmelerle, Adana uçak seferleri hakkında bilgi alabilirsiniz. 

Pegasus yılın her dönemi, hem iç hat hem de dış hat uçuşları için kampanyalar düzenliyor. Bu kampanyalar, ekonomik uçak biletleri satın almayı ve yapılacak olan seyahatlerin daha ucuz olmasını sağlamaktadır. Adana seyahatlerinizi, Pegasus ile her zaman daha ekonomik uçak bileti satın alarak yapabilirsiniz.

Pegasus Adana Rezervasyon İşlemleri

Pegasus online sistemleri üzerinden, ileri tarihli yapacağınız seyahatler için bilet sorgulaması yapabilirsiniz. Adana Pegasus iletişim numaralarını arayarak müşteri temsilcilerinden de istediğiniz bilgiyi alabilirsiniz. Havacılık sektöründe, uçakların kalkış tarihleri yaklaştıkça, uçak bilet fiyatları artmaya başlayacaktır. 

Adana’dan yurtiçi ya da yurtdışına yapacağınız tüm uçuşlar için Pegasus havayollarından uçak bileti rezervasyonlarınızı istediğiniz zaman yapabiliyorsunuz. Pegasus ekonomik olan uçak bileti fiyatları ile erken rezervasyon yapanlara, daha ucuza uçak bileti satın alma fırsatı veriyor. Uçak bileti rezervasyon işlemlerini, Pegasus Adana şubelerinden ya da çağrı merkezleri üzerinden yapabilirsiniz.

Adana Şakirpaşa Havalimanı Pegasus İletişim

Adana Şakirpaşa Havalimanı Pegasus şubesi telefon numarası 0850 302 54 93'tür. Türkiye ve Dünya'nın her yerinden Adana havalimanı'ndaki Pegasus iletişim hattı ile yurtiçi ve yurtdışı uçak bileti satın alabilir, satın aldığınız uçak biletinizde tarih ve yön değişikliği yapabilirsiniz.

Adana Şakirpaşa Havalimanı, Türkiye’de yolcu trafiği en fazla olan havalimanlarından birisidir. Yolcu yoğunluğu açısından, Türkiye’de 6. Avrupa’da 77. Büyük havalimanı olarak bilinmektedir. Adana şehir merkezine 3.5 km uzakta olması yine şehir merkezine en yakın havalimanı olma özelliğini taşıyor. 

Adana Pegasus iletişim numaraları sayesinde havalimanı hakkındaki bilgilere ulaşabilirsiniz. Adana Şakirpaşa Havalimanı, bölgede, Adana dışında, Mersin ve Osmaniye’ye hizmet veren uluslararası havalimanıdır. Çukurova bölgesinde binlerce kişinin hava taşımacılığı sektöründen faydalanmasını sağlıyor.

Adana Şakirpaşa Havalimanına Ulaşım

Adana şehir merkezinin çeşitli noktalarından havalimanına ulaşım çok kolaydır. Adana Şakirpaşa Havalimanı, şehir merkezine 3,5 km mesafede olduğu için tüm toplu taşıma araçlarının havalimanı önünde durakları vardır. Adana Pegasus iletişim merkezlerinden uçak bileti aldığınızda, Adana otogarından, halk otobüsü, belediye otobüsü, ticari taksi gibi seçeneklerle havalimanına ulaşabilirsiniz. 

Mersin’den havalimanına gelmek isteyenlere Havaş servisleri hizmet veriyor. Uçakların kalkış saatlerine göre seferlerini düzenleyen Havaş otobüsleri, havalimanı ile Mersin ve Osmaniye arasında sürekli seferler düzenleyerek, Pegasus müşterilerini havalimanına taşıyor.

Toplu Taşıma İle Ulaşım

Adana Pegasus iletişim numaralarının ücretsiz hat oluşu, tüm yolcuların işlemlerini daha rahat yapmalarını ve isterikleri zaman iletişim kurmalarını sağlıyor. Adana Şakirpaşa Havalimanına gitmek isteyen Pegasus uçak bileti sahipleri, toplu taşıma araçları ile rahatlıkla ulaşımlarını sağlayabiliyorlar. Adana’da Büyükşehir belediyesi otobüsleri ve halk otobüsleri, birçok hat üzerinden havalimanına yolcu taşıyor. 

Belediye tarafından belirlenen hatlar, 125, 132, 160, 407 nolu otobüs hatlarıdır. Tüm otobüs hatları günlük seferlerine 06:00 saatinde başlıyor ve hizmet verdikleri güzergahlara göre günlük seferlerini tamamlıyorlar. Bazı hatlarda son seferler 18:00’de yapılırken, bazı hatlarda saat 23:00’e kadar karşılıklı seferler devam ediyor.

Pegasuz Ücretsiz İletişim Hizmetleri

Adana Pegasus iletişim hizmetleri, Türkiye genelinde olduğu gibi ücretsiz ulaşılabilen 0850 303 07 87 numarası üzerinden veriliyor. Pegasus tüm müşterilerinin, kendileri ile daha iyi iletişim kurmaları ve iletişimlerini ücret ödemeden yapabilmeleri için çağrı merkezi hizmetlerini en iyi şekilde vermeye çalışıyor. 

Ücretsiz iletişim hizmetleri sayesinde, müşterileri, her türlü taleplerini ve sorunlarını anında aktarabiliyor. Adana uçak seferlerinde hizmet kalitesini artırabilmek için müşterilerinden gelen tüm talepleri hemen değerlendiriyor. İletişim numaralarını arayanlar, uçak biletleri ile ilgili her türlü sorgulamayı yapabiliyorlar.

Pegasus Check-in İşlemleri

Pegasus uçak biletleri satın aldığınızda, check-in işlemlerinizi online olarak ya da havalimanındaki kiosklardan yapabiliyorsunuz. Adana’dan yapacağınız iç hat uçuşları için uçuş saatinden en az 30 dakika önce, dış hat uçuşlarında ise en az 45 dakika önce havalimanında check-in işlemlerinizi tamamlamalısınız.

Pegasus web sitesi üzerinden online check-in yapmak isteyenler, uçak kalkışına 72 saat kala ile son 40 dakika arasında işlemlerini yapmalıdır. Pegasus müşteri hizmetleri ile görüşerek, uçak biletiniz ile ilgili hangi işlemleri ne zaman, nasıl yapacağınızı öğrenebilirsiniz.

Pegasus Bagaj Hakkı

Pegasus, Adana uçuşları için yolcularına, iç hat ve dış hat seferlerinde farklı bagaj hakları veriyor. İç hat uçuşlarında her yolcu, bilet sınıfına göre farklı bagaj haklarına sahiptir. Pegasus kargo bagajı için iç hatlarda, 15kg, 20 kg, 25kg ücretsiz bagaj hakkı vardır. 

Yurtdışı uçuşlarında ise ekonomik sınıf için 20 kg, business sınıf için 25 kg hak veriliyor. İç hat uçuşlarında, Promosyonlu biletler gibi bilet türleri için sadece el bagajı hakkı verilmektedir. Tüm uçuşlar için her yolcunun 8kg el bagajı hakkı vardır.

Yorum Gönder